Image of Jalal Pishvaian

Jalal Pishvaian

Sorry, couldn't find any biography for Jalal Pishvaian. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
22
First Appeared:
In the movie ضربت 1964-01-01
Latest Project:
Movie جرم 2011-05-24
Known For
Filmography
Movie جرم Superintendent of jail 2011-05-24
Movie Tejarat 1996-03-22
Movie ضیافت Mahyaran 1996-06-17
Movie مادر جونم عاشق شده 1976-01-01
Movie علفهای هرز Kazem 1976-03-21
Movie Shab-e ghariban Abbas Khalkoob 1975-01-01
Movie کندو 1975-01-01
Movie ذبیح Mehdi 1975-02-02
Movie Aloodeh Mohammed 1975-01-17
Movie یاران Jalal 1974-03-21
Movie گرگ بیزار Beik Khan 1973-01-01
Movie ゴルゴ13 1973-12-29
Movie Sattar Khan Hossein 1972-10-16
Movie صبح روز چهارم 1972-04-19
Movie بلوچ Abdollah 1972-01-01
Movie دشنه Gholam zanjir 1972-05-01
Movie صادق کرده 1972-10-06
Movie داش آکل 1971-01-01
Movie خاک Gholam 1970-03-21
Movie رضا موتوری 1970-08-04
Movie قیصر Mansoor Ab-mangol 1969-03-21
Movie ضربت 1964-01-01