Image of Parviz Parastui

Parviz Parastui

Sorry, couldn't find any biography for Parviz Parastui. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
29
First Appeared:
In the movie میهمان داریم
Latest Project:
Movie شوخی 2021
Known For
Poster of Bist kahani
Poster of بید مجنون
Poster of Diar-e asheghan
Filmography
Movie پاداش سکوت 2022
Movie جمشید و خورشید Monjam 2022
Movie میهمان داریم Ebrahim 2022
Movie شوخی 2021
Movie مطرب Ebrahim 2020-03-07
Series Hamgonah Fariborz sabouri 2020-04-20
Movie آخرین داستان Arshia / Tahmures (voice) 2019-11-27
Movie لس آنجلس تهران 2018-10-10
Movie Khaneie Kaghazi 2017-12-05
Movie قاتل اهلی 2017-06-17
Movie Do 2016-01-15
Movie بادیگارد 2016-02-11
Movie بوفالو 2015-07-09
Movie امروز 2014-02-07
Movie خرس 2012-02-01
Movie کتاب قانون Rahman 2009-01-01
Movie Bist kahani 2009-02-06
Movie به نام پدر Mohandes Shafiei 2006-07-08
Movie کافه ترانزیت Nasser 2005-11-03
Movie بید مجنون Youssef 2005-01-01
Movie مارمولک Reza 2004-03-31
Movie عزیزم من کوک نیستم 2002-12-04
Movie آب و آتش Ali Mashreghi 2001-02-01
Movie Rooban-e ghermez 1999-01-01
Movie آژانس شیشه ای 1999-01-02
Movie مرد عوضی 1998-01-09
Series امام علی Mohammad Ben Abi Bakr 1997-08-02
Movie آدم برفی 1995-01-02
Movie Diar-e asheghan 1983-01-02