Image of Farhad Aslani

Farhad Aslani

Sorry, couldn't find any biography for Farhad Aslani. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
31
First Appeared:
In the movie روسری آبی 1995-02-01
Latest Project:
Series هیولا 2019-04-29
Known For
Poster of کوچه بی‌نام
Poster of عصر یخبندان
Poster of دوران عاشقی
Poster of پل چوبی
Filmography
Series هیولا Houshang Sherafat 2019-04-29
Movie متری شیش و نیم Judge 2019-02-01
Movie 6.5 Toman Per Meter Judge 2019-02-01
Movie مردی بدون سایه 2019-02-01
Movie مغزهای کوچک زنگ زده Shakour 2018-02-05
Movie کلمبوس Sirus 2018-12-05
Series Rahe Bipayan Unknown 2017
Movie زیر سقف دودی Bahram 2017-02-02
Movie یک روز بخصوص 2017-08-05
Movie ماجان Hashem 2017-09-06
Movie کوچه بی‌نام 2016-02-11
Movie دختر 2016-06-28
Movie عصر یخبندان Babak 2015-01-01
Movie Mastaneh 2015-01-21
Movie ساکن طبقه وسط 2014-01-01
Movie دوران عاشقی 2014-01-01
Movie قصه ها 2014-02-01
Movie به خاطر پونه Majid 2013-01-01
Movie خواب زده ها 2013-05-11
Series شاهگوش 2013-06-24
Movie شاهگوش 2013-09-08
Movie خرس Afra 2012-02-01
Movie پل چوبی 2012-02-04
Movie من مادر هستم 2012-05-09
Movie Zendegi-e Khosoosi 2012-10-03
Movie یک حبه قند Haj Naser 2011-10-12
Movie حیران Mahi's Father 2010-01-07
Series مختار الثقفي Ebn Ziad 2010-08-11
Movie سفر به چزابه 1996-02-01
Movie امام علی Yazid 1996-01-01
Movie روسری آبی 1995-02-01