Image of Gohar Kheyrandish

Gohar Kheyrandish

Sorry, couldn't find any biography for Gohar Kheyrandish. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Aug 21, 1954 In Shiraz, Iran
Movie/TV Credits:
33
First Appeared:
In the movie روز باشکوه 1989-12-06
Latest Project:
Series زیرخاکی 2021
Known For
Poster of زیرخاکی
Poster of تهران 1500
Poster of دایره زنگی
Poster of واکنش پنجم
Filmography
Series زیرخاکی Toran 2021
Movie خوب، بد، جلف ۲: ارتش سری 2020-07-29
Movie مردی بدون سایه 2019-02-01
Series هیولا Mehri 2019-04-29
Movie لس آنجلس تهران 2018-10-10
Movie پاستاریونی Amme Khanum 2018-12-06
Movie من و شارمین 2017-09-06
Movie دشمن زن 2017-09-09
Movie نیمه شب اتفاق افتاد Anise 2016-02-03
Movie رخ دیوانه Mandana Mother 2015-03-11
Movie شیفت شب 2015-01-01
Movie Iran Burger Nane Nabat 2015-01-01
Movie آتش بس 2 2014-03-09
Movie Azar, Shahdokht, Parviz and Others Shahdokht 2014-07-23
Movie نقش نگار 2014-06-01
Movie تهران 1500 Melina 2013-03-23
Series ساخت ایران Mah Talaat 2012-03-06
Movie در امتداد شهر 2012-06-02
Series مختار الثقفي 2010-08-11
Movie دل شکسته Woman 2009-06-15
Movie شیرین 2008-01-20
Movie دایره زنگی 2008-03-19
Movie قاعده بازی Reyhane 2007-06-07
Movie مکس 2005-01-01
Movie Neghab 2005-09-26
Movie Rasm-e Ashegh-koshi 2004-02-01
Movie واکنش پنجم 2003-01-01
Movie Tokyo Bedoone Tavaghof Anis 2003-09-10
Movie ارتفاع پست Atieh 2002-02-01
Movie دنیا Reza's Wife 2002-12-07
Movie میکس 2000-01-01
Movie چهره 1995-01-05
Movie روز باشکوه 1989-12-06