Image of Negar Javaheriyan

Negar Javaheriyan

Sorry, couldn't find any biography for Negar Javaheriyan. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 13, 1983 In Tehran, Iran
Movie/TV Credits:
28
First Appeared:
In the movie من ترانه پانزده سال دارم 2002-11-13
Latest Project:
Movie دوئت 2020-02-13
Known For
Poster of قصه ها
Poster of حوض نقاشی
Poster of کتاب قانون
Poster of من ترانه پانزده سال دارم
Filmography
Movie دوئت 2020-02-13
Movie طلا 2019-02-01
Movie آشغال های دوست داشتنی 2019-02-13
Movie گرگ بازی Parastoo 2018-11-09
Movie نگار Negar 2017-09-06
Movie پریدن از ارتفاع کم 2015-02-14
Movie اعترافات ذهن خطرناک من 2015-07-15
Movie قندون جهیزیه 2015-08-12
Movie قصه ها 2014-02-01
Movie ملبورن 2014-02-07
Movie صبح روز بعد 2014-06-11
Movie دیوار چهارم 2013-02-12
Movie حوض نقاشی Maryam 2013-03-12
Movie Bikhod & Bi Jahat Elahe 2012-11-28
Movie یک حبه قند Pasandide 2011-10-12
Movie اینجا بدون من Yalda 2011-03-12
Movie طلا و مس Zahra Sadat 2011-01-11
Movie همین یک ساعت پیش 2011-06-15
Movie هیچ 2010-03-17
Movie کتاب قانون Kokab 2009-01-01
Movie شیرین 2008-01-20
Movie تنها دوبار زندگی می‌کنیم shahrzad 2008-06-10
Movie پا برهنه در بهشت Masoomeh 2007-02-01
Movie جعبه موسیقی 2007-02-03
Movie نسل جادویی 2006-06-13
Movie Chand tare mu 2005-11-12
Movie خوابگاه دختران Shirin 2004-11-14
Movie من ترانه پانزده سال دارم 2002-11-13