Image of Sareh Bayat

Sareh Bayat

Sorry, couldn't find any biography for Sareh Bayat. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
18
First Appeared:
In the movie جدایی نادر از سیمین 2011-03-15
Latest Project:
Series دل 2019-12-04
Known For
Poster of ناهید
Poster of محمد رسول‌الله
Poster of جدایی نادر از سیمین
Filmography
Series دل Rasta 2019-12-04
Movie سمفونی نهم 2019-01-30
Movie رحمان ١۴۰۰ 2019-03-16
Movie هزارتو 2019-09-23
Movie اتاق تاریک 2018-02-03
Movie شیفت شبانه 2017-05-20
Series عاشقانه 2017-02-13
Movie زرد Nahal 2017-06-23
Movie بیست و یک روز بعد 2017-08-02
Movie ناهید Nahid 2016-01-07
Movie آااادت نمی‌کنیم 2016-06-01
Movie خداحافظی طولانی 2015-07-16
Movie محمد رسول‌الله Halimah 2015-08-27
Movie ساکن طبقه وسط 2014-01-01
Movie لامپ ۱۰۰ 2014-06-16
Movie خواب زده ها 2013-05-11
Movie جدایی نادر از سیمین Razieh 2011-03-15
Movie Az Iran, yek jodaee Razieh 2011-03-16