Image of Bahman Mofid

Bahman Mofid

Sorry, couldn't find any biography for Bahman Mofid. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
21
First Appeared:
In the movie قیصر 1969-03-21
Latest Project:
Movie Balatar Az Khandeh 1985-01-02
Known For
Poster of Balatar Az Khandeh
Poster of Agha Mehdi vared mishavad
Poster of داش آکل
Poster of قیصر
Filmography
Movie Balatar Az Khandeh 1985-01-02
Movie حق و ناحق 1979-03-21
Movie طوطی 1977-06-01
Movie غلام زنگی Farman 1976-03-21
Movie غرور و تعصب Karim 1976-03-21
Movie Agha Mehdi vared mishavad 1974-01-02
Movie حسین آژدان Hossein ajdan 1974-03-21
Movie جوجه فکلی 1974-03-21
Movie معشوقه 1973-01-01
Movie مرواريد 1973-01-01
Movie غول Esmal GaveKosh 1973-03-21
Movie خانواده سركار غضنفر Akbar 1972-03-21
Movie قلندر Davood 1972-04-01
Movie پل 1971-01-01
Movie Se-ghap 1971-01-01
Movie بابا شمل Fokoli 1971-01-01
Movie داش آکل Kaka Rostam 1971-01-01
Movie رقاصه شهر 1970-01-01
Movie رضا موتوری Abbas 1970-08-04
Movie طوقی Javad 1970-03-21
Movie قیصر 1969-03-21