Image of Payman Maadi

Payman Maadi

پیمان مُعادی کارگردان، فیلمنامه‌نویس و بازیگر است. او برای نقش‌آفرینی در فیلم‌های «جدایی نادر از سیمین» و «دربارهٔ الی» به عنوان بازیگر صاحب سبک، شناخته شد. او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 30, 1970 In New York, New York, USA
Movie/TV Credits:
21
First Appeared:
In the movie درباره الی‎‎ 2009-06-06
Latest Project:
Movie Police 2020-05-21
Known For
Filmography
Movie Police 2020-05-21
Movie درخت گردو 2020-02-01
Movie 6.5 Toman Per Meter Samad 2019-02-01
Movie متری شیش و نیم Samad 2019-02-01
Movie ناگهان درخت 2019-02-01
Movie 6 نفر زیرزمین Murat Alimov 2019-12-13
Movie بمب؛ یک عاشقانه Iraj 2018-02-20
Movie خوک Payman Maadi 2018-04-19
Movie ابد و یک روز Morteza 2016-03-16
Movie ۱۳ ساعت: سربازان مخفی بنغازی Amahl 2016-01-13
Movie Window Horses: The Poetic Persian Epiphany of Rosie Ming Payman 2016-06-13
Series از شب Salim Khan 2016-07-10
Series جهان غرب Elliot 2016-10-02
Movie Last Knights Emperor 2015-04-03
Movie قصه ها Taxi Driver 2014-02-01
Movie ملبورن 2014-02-07
Movie Camp X-Ray Ali (as Payman Maadi) 2014-10-17
Movie جدایی نادر از سیمین Nader 2011-03-15
Movie Az Iran, yek jodaee Nader 2011-03-16
Movie Soog Masoud (voice) 2011-10-29
Movie درباره الی‎‎ Peyman 2009-06-06