Image of Golshifteh Farahani

Golshifteh Farahani

Sorry, couldn't find any biography for Golshifteh Farahani. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 10, 1983 In Téhéran, Iran
Movie/TV Credits:
44
First Appeared:
In the movie After Yang
Latest Project:
Movie استخراج 2020-04-24
Known For
Poster of Altamira
Poster of Les deux amis
Poster of درباره الی‎‎
Poster of Deux Fereshté
Filmography
Movie After Yang 2021
Movie استخراج Nik Khan 2020-04-24
Movie Un divan à Tunis Selma 2020-03-05
Movie L'Angle mort Elham 2019-10-16
Movie The Upside Maggie 2019-01-10
Movie La nuit a dévoré le monde Sarah 2018-03-07
Movie Les filles du soleil Bahar 2018-11-21
Movie Aus nächster Distanz Mona 2018-08-09
Movie द सॉन्ग ऑफ़ स्कॉर्पियंस Nooran 2017-08-22
Movie دزدان دریایی کارائیب: مردان مرده قصه نمی‌گویند Shansa 2017-05-23
Movie Santa & Cie Amélie 2017-12-06
Movie Shelter Lina/Mona 2017-10-19
Movie Altamira Conchita 2016-04-01
Movie Go Home Nada 2016-10-12
Movie Paterson Laura 2016-11-17
Movie Les malheurs de Sophie Madame de Réan 2016-04-20
Movie Les deux amis Mona 2015-09-23
Movie Exodus: Gods and Kings Nefertari 2014-12-03
Movie Eden Yasmin 2014-11-19
Movie My Sweet Pepper Land Govend 2014-04-09
Movie Rosewater Maryam 2014-11-07
Movie Syngué sabour, pierre de patience The woman 2013-02-20
Movie Just Like a Woman Mona 2012-12-14
Movie La règle de trois Marie 2012-06-08
Movie Poulet aux Prunes Irâne 2011-10-26
Movie Si tu meurs, je te tue Sibe 2011-03-23
Movie There Be Dragons Leila 2011-03-25
Movie درباره الی‎‎ Sepideh 2009-06-06
Movie Hamisheh paye yek zan dar mian ast 2008-01-01
Movie دیوار Setareh 2008-07-22
Movie Body of Lies Aisha 2008-10-10
Movie شیرین Woman in audience 2008-01-20
Movie سنتوری Hanieh 2007-04-01
Movie نیوه‌مانگ Niwemang 2007-12-14
Movie ماهی‌ها عاشق می‌شوند Touka 2006-01-01
Movie Mim mesle madar Sepideh 2006-10-24
Movie به نام پدر Habibe 2006-07-08
Movie بابا عزیز Nour 2005-10-08
Movie اشک سرما Ronak 2004-01-01
Movie بوتیک Eti 2003-08-23
Movie جایی دیگر 2003-10-22
Movie Deux Fereshté Azar 2003-11-19
Movie هفت پرده 2000-01-01
Movie درخت گلابی M 1998-10-18